Isnin, 4 Mei 2015

I'm Back....

Kenapa yer lama tak update? Hahaha! sampai lupa password nih....

Lama tak hupdate sebab sibuk. Ntah apa yang disibukkan pon sendiri kurang pasti. Huhuhu

Hari ni tetiba rindu nak jenguk blog, menaip di handphone sambil temankan suami bershisha. Eh suami?? Hiks! Baru lagi sangat bergelar isteri nih, baru 3 hari. Hahaha:D Alhamdulillah, selamat sudah. Nak cite pasal kawin maybe kemudian, kena bercerita panjang berjela dan kena tunggu gambo dulu. Baru semangat nak menaip kan. So buat masa nih belanja satu gambar je dulu seperti di bawah. (Nih hupdate macam nak bagitau dah kahwin semata je kan) Sebelum orang lain cakap camtu, baik sedor diri dulu. Hahahaha! Alaaa, nih macam mukadimah je dulu sebelum kembali rajin menghupdate blog:D 







4 ulasan:

  1. Cantiknya dah kahwin. HEHE. Welcome to the club. Akak kita nak jugak blog kita dalam bloglist akak. :) hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahaha! Thanks Zana. Eh, bloglist tuh ingatkan dan masukkan, sebab mmg dah shortlisted kan blog Zana sekali. Terlepas pandang la tu. Hiks! Tu, akak dah masukkan dah tu:))

      Padam
  2. Selamat pengantin baru. Eh lambat sikit ucap ni.. Tapi boleh je la. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi! Terima kasih awak:))

      Padam

Terima Kasih Daun Keladi, Next entry komen la lagi ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...