Ahad, 4 Mac 2012

Drama oh Drama!

As Salam...
Akhirnya! petang Sabtu hari tuh selesai keje lakonan kitaorang untuk projek final, subjek Mandarin 1. Gila berdrama kitaorang, dgn camera + tripod bagai memang ar...feeling ala-ala pelakon jap. HaHaHa!
Actually, nih kali kedua shoot. Minggu lepas dah buat dah, tapi ada part yg aku lupa record. Huwaaa! Terpaksa kena buat lagi sekali. Sorry kengkawan:'(

Untuk kerja berkumpulan kali neh memang membawa kelainan sket, groupmate sumanya lelaki, aku sorang je pompuan. Ok la keje ngan dorang. Tak banyak songeh, suma pun pandai2 sendiri aje. Sambil bekerja ade gak selit2 lawak masuk air kekadang tuh! Dan yang paling penting, suma pun memberikan kerjasama yang baik. Ha! bukan senang nak habiskan dua kali weekend kat kampus. Tambah-tambah Mel, hihihi! kesian...tengah sarat-sarat pun turun gak temankan suaminya:)

Shoot yang kami buat kali nih sumanya kat UiTM aje. Agak lama masa yang diambil sbb yang lepas tuh hasil dia dalam 8 minit je, sedangkan syarat nak 15 minit. Harap kali nih menjadi la. Memang akan banyak kekurangan terutamanya kekayuan watak yang dibawa. HaHaHa! Itu belum termasuk lagi dialog dalam Mandarin tuh...fuhhh terbelit lidah nak menyebutnya.

Apapun semuanya dah selesai. Bolehlah tumpukan pada asaimen yang lain pulak. Minggu depan adalah minggu terakhir kelas, kecuali notes taking ade lagi satu kelas untuk minggu lagi satu. Final paper kali neh untuk CTU je, 18hb nanti! Aduhai! tak sabar neh nak cuti. Berehat seketika dari kelam kabut dengan buku dan asaimen....



P/S: Lupa plak nak snap gambar ngan Mel! Balik baru teringat :(

HeHeHe! harus kreatif...

Ada gaya cameraman dah neh!

 
Mereka sememangnya komited! Bravoooo!
Akhirnya! Tamat sudah :)


2 ulasan:

  1. Good job!..Salute! Wish all of u best of luck! (*_^)

    BalasPadam

Terima Kasih Daun Keladi, Next entry komen la lagi ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...