Ahad, 30 November 2014

As Salam.

Since hari Khamis tak bukak-bukak blog. Sibuk wak! Al kisah kelas hari ni, nak kena submit semua assignment, test lagik...memang busy kemain lah. Usaha keras punya keras...buat semua, siapkan segalanya...tup tup sekarang rasa nak tumbang dah nih. Hidung berair, kepala berdenyut, bersin tak henti-henti.... Esok Isnin pulak, tu yang rasa lagi nak meraung tuh. Huwaaaa!

Pagi-pagi tadi class start 8:30 ok je. Masuk kelas akhir, pukul 4...dan-dan terasa kepala berdenyut & bersin tak henti-henti. Sempat la jugak sebar virus bersin tu sebab aku pasan ade orang lain pun bersin jugak. Hahaha

Panadol dah telan 2 biji:( Esok tak boleh MC, keje banyak tak setel. So, ku seru padamu demam, padamu sakit kepala, padamu selesema please...please go away!

Bersiaran dari atas katil, bertemankan vicks dan minyak cap kapak. Gelap gulita suasana, harap-harap mengundang mengantuk. Tapi... baju tak iron lagi. Haish:(



1 ulasan:

  1. haiyoooo busynya dia... sempat lagi tu nak berblog... caya lah

    BalasPadam

Terima Kasih Daun Keladi, Next entry komen la lagi ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...