Khamis, 19 Julai 2012

LBS Gala Night & Majlis Pertunangan

Assalammualaikum...

Dari sehari ke sehari nak update pasal dinner dan majlis pertunangan hari tu, punya la takde kelapangan...hari ni baru berkesempatan.

Ha! dalam entry sebelum ni iols ada update nak pergi company annual dinner. So, telah selamat pun dinner tersebut. Happening dan pening pun yer. Warna-warni uols. Iols pun gigih melaram kekonon ikut tema kan. Hiks! Dah pakai warna terang-terang dan colourful gitu nampak sangat kedebaban daku. Huwaaa!

Keesokkan harinya, Ahad...ada kenduri bertunang pula. Jeng! jeng! bukan diri ini yang bertunang, tapi teman baikku, Nurul Ain. Yeay!!! Congrats dear! Hari kenduri tuh aku pergi dengan Erin dan Izzard. Tapi kami pergi agak lambat, terlepas momen2 sarung cincin tuh. Gambar hantaran pun tak sempat snap. So, kami aje la yang melaram bergambar kat pelamin tunang tu.

Okeh, tak larat dah nak menaip pepanjang, jamu je la mata tengok gambar-gambar untuk dua hari majlis tersebut. Ada gambar yang cantik ada yang tidak, almaklumlah gambar dari camera handphone je. Camera comel aku dah kena rembat dengan perompak. Bergambar dari handphone je la yang mampu. Gambar yang cantik tu dari camera orang lain, yang blur-blur tuh dari camera handphone ku yang tak berapa nak canggih sangat. Gituuu! :P

Oh ya, pasal lucky draw....Bukan rezeki iols nak bertuah dapat iMac tu malam tu;'( Nampaknya kena kumpul duit, beli sendiri la....






Baru sampai, baru lepas register. Amoi kat tengah-tengah tuh seksa aku nengok, berjalan nak kena mengheret benda bulat tuh sama.













Kak Ray & Shidah. Cantik seh baju Kak Ray yang merah tu! Shidah pun cantik...seri ibu mengandung.








Majlis Pertunangan Nurul Ain (Berkurung pink)

Congrats dear! Happy for you...

Ain & Farid, tunangnya.

Kite pun terfeeling sama. Hahaha!

Ehem! ehem! Seri dari Instagram nih. Ha!Ha!Ha!

Senyum tersipu-sipu, yang pasti aku senyum lebar sangat!

Ain & Izzard

Ain & Erin

4 ulasan:

  1. Hehe! Tumpang seri kengkawan kak:)

    BalasPadam
  2. salam ramadhan sis =)

    comel je yg bertunang tu. simple but nice.

    singgah sini and follow

    BalasPadam

Terima Kasih Daun Keladi, Next entry komen la lagi ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...