Sabtu, 27 Disember 2014

Simple GA: Friendship fridge magnet.


Assalammualakum korang! 

Semalam kan masa blogwalking aku nampak satu entri pasal diy fridge magnet by Dr. Shikin Zainal. Tengok sini!

Entry tu bagi idea untuk aku buat sendiri fm nak letak dalam goodie beg kawen nanti. Aku nak buat banyak-banyak. Nak tempah, aku dah cari tak jumpa size yang macam aku nak. Kalau buat sendiri ni cara jugak kan. Heheheh! Semuanya nak buat sendiri. Hiks!

Pastu pagi ni nampak latest entry Dr Shikin, Simple GA : Friendship fridge magnet. Wahh! nak join. Hehehe! nanti Dr. bagi hadiah fm yang diy tu tau. Kalau korang nak join, nak tau cara...KLIK SINI

2 ulasan:

  1. singgah dari segmen yang sama azghen!
    http://kerusiburok.blogspot.com/2014/12/simple-ga-friendship-fridge-magnet.html

    BalasPadam
  2. hai :D singgah dari segmen yang sama ..goodluck ye
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima Kasih Daun Keladi, Next entry komen la lagi ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...